Sunday, August 17, 2008

Kirketogtur

I dag har menigheten vært på veterantogtur sammen!


Det var veldig spennende å kunne gå ute mens toget kjørte..


Samuel André klarer ikke å sove middagslur i vogna lenger, så han og Mamma bare hvilte en halv time på teppet. Samuel syns visst det var en god idé, for så kunne han kose masse med Mamma, og lese bøker og til og med tøyse litt!


Bastian fra vuggestuen var også med. Det ble en litt lang dag for ham, så han sloknet midt i kakespisingen på veien hjem, selv om kaken var så god at han kjempet iherdig for å holde seg våken lenge nok til å spise opp.


Far var på jobb til kl 17, og toget kom til Randers kl 16, så Mamma, Samuel og Sofie Louise tok det valdig med ro på veien hjem, og spiste is og klatret på statuer og alt som ellers hører med til en søndags-bytur. Sofie syns det var fantastisk å få lov å tasse rundt litt på egenhånd!

2 comments:

  1. Her er det noe som ikke stemmer. Et mysterium. Hvordan kan Peter både være på toget og samtidig være på jobb? Det lurer gjengen fra Sviland på.

    ReplyDelete
  2. Mormor tror dere hadde det veldig kjekt på Kirketogturen. Skøyeren Samuel Andre med teppe og tutt er en ordentlig hjerteknuser! Det samme er vel Sofie Louise i lang sommerkjole. Mormor e bare kjempeglad i dere!

    ReplyDelete