Thursday, August 21, 2008

Pseudotvillinger?

De lærde (og kanskje enda mer de ulærde?) strides om det er søsken med mindre enn 12 eller 18 (eller 24) måneders mellomrom som skal regnes som pseudotvillinger. Mamma vet ikke helt hva hun skal tro, men det er i hvert fall sikkert at våre to gullklumper med 20 måneders mellomrom speiler seg veldig mye i hverandre. Og det går virkelig begge veier! Det er ikke bare Sofie Louise som vil være og gjøre som storebror, men minst like mye Samuel André som vil prøve alt det som lillesøster gjør. Det kan gi noen morsomme og søte utslag (som på bildet over), men det kan også noen ganger være ganske frustrerende. Som for eksempel når Sofie får beskjed om ikke å gjøre noe, og Samuel bare er nødt til å teste om det gjelder for ham også! (Hvorfor kan han ikke bare spørre i stedet??)
Ps: Salvanes-gjengen: Far jobbet på toget!
(Ikke med å kjøre det, altså, men med å "passe på" de fra Shalom som var med på turen. Han er også ute og spiser, på kino, kjører go-kart, ser fjernsyn og så videre mens han er på jobb..) Må forresten også legge til at Mamma snakket med Samuel om vi skulle på tur med toget en gang vi så det tidligere i sommer, og så begynte han med det samme og snakke om at det skulle være sammen med tante Anne Liv og Hilde Marie og Bjørn Erik. Og han ble helt skuffet da Mamma sa at det var sammen med alle barna fra menigheten i stedet!

2 comments:

  1. Mormor syntes gullungene med rosa hårspenner er noen ordentlige hjerteknusere!

    ReplyDelete
  2. Kjekt å høre at vi er savnet. Vi savner dere også. Svært imponerende at han husker at vi var med på turen. Det er jo tross alt over et år siden vi tok det toget sammen.

    ReplyDelete