Wednesday, October 29, 2008

Norgestur-resymé


Samuel André sover veldig sjelden om dagen lenger, men han trenger fremdeles å slappe av litt sånn midt på dagen. Det er ikke så lett når man er på en spennende båt med ballrom, men det hjelper gpdt med Fars fang og en sutt!


Sofie Louise hilser på Sofie i rutchebanen... Hun var litt forsiktig på turen til Norge, men på vei hjem igjen ble hun etterhvert veldig modig! Det har vi dessverre ingen bilder av, for kameraet er gått i stykker. Heldigvis virker det gamle ennå, så vi kan ta bilder her hjemme.
Vi tok utrolig nok INGEN bilder på skjærgårdsheimen! Men da vi kom til Morrmor i hennes nye hus, fikk vi heldigvis summet oss..


Den skal tidlig krøkes... Tante Anne Liv er og blir en lærer.. Får håpe de hun er lærer for til vanlig har minst like mye fascinasjon, og veldig mye mer tolmodighet, enn det Sofie hadde..


Samuel koste seg veldig med alle de store søskenbarna. ("Mine store børn," kalte han dem.. :-)


Selv denne store baljen ble i minste laget for to badenymfer.. Selv om de til tider hadde det veldig gøy likevel, fikk de bade hver for seg de andre gangene...
Sofie hadde visst heller ikke noe i mot at de store søskenbarna fant på gøye ting. Men hun brukte litt lenger tid på å venne seg til at de kom på besøk så masse og at de ikke var farlige.

Tante Lillian koser seg med Ingrid og Samuel.

Og Mamma koser seg med Sofie!

Samuel er helt hekta på båter for tiden, så han syns det var veldig fint at Mormor hadde noen stykker. Den lille røde og gule fikk bli med på alt Samuel gjorde de ti dagene vi var der.

Det beste med å være på besøk hos Mormor er... Mormor! Samuel og Sofie syns begge to at det er helt fantastisk å få være så mye sammen med henne, når de først ser henne. Hun er så morsom og tolmodig og trygg, og finner på så mye huggelig! Vi gleder oss allerede til å komme på besøk igjen til jul!

1 comment:

  1. Mormor blei glad over å få et glimt av de gode dansk-norske gullklumpene sine!Det var så godt å ha dere her! - I dag var jeg i den kirken som Samuel var med meg i. Da var det nesten som jeg så deg ved siden av meg!!!Nå er det bare en måned og 11 dager til dere kommer. Gleder meg!

    ReplyDelete