Monday, October 06, 2008

Utsikt

Selv om vi bor mitt i byen, har vi masse deilig utsikt fra kjøkkenvinduet likevel!
Mammas favorittutsikt er glade gullklumper som leker utenfor!


Sandkassen er visst litt for liten, for sanden har en tendens til å havne utenfor. Men noen ganger tenker Mamma at det nok vill skje uansett hvor stor sandkasse vi hadde..

Noen ganger skjer det noen merkelige ting i bakgården vår!


Sofie Louise har begynt å komme krabbende opp trappa hvis det ikke er nok action der nede. Litt skummelt, men det var jo enda verre hvis hun skulle prøve på å gå ned selv!


Samuel André var først så opptatt av løpehjulet og sykkelen at han nesten ikke engang la merke til at han også fikk en trehjulsykkel til bursdagen. Men så en dag oppdaget han plutselig at det er brett på trehjulssykkelen, og så ble den straks litt mer interessant!


De holder på å grave ned fibernett i hele Danmark for tiden, og har holdt på på store deler av veien til Samuels barnehage helt siden han begynte å gå der. Gullklumpene syns jo at det er veldig spennende å ha dem rett utenfor kjøkkenvinduet, og selv om Mamma gleder seg til de er ferdige, så syns jo hun også at det har en viss underholdningsverdi. Her en dag så hun et sjeldent syn: FIRE arbeidere arbeidet med hver sin spade samtidig, og ingen sto og så på de andre! Men hun rakk ikke å finne fram kameraet før den ene hadde stoppet og begynte å lene seg på spaden sin..





No comments:

Post a Comment