Saturday, October 04, 2008

Samuels fødselsdagsfest! (Den første i år..)

Så har Samuel André holdt den første av sine 3-årsdagsfeiringer. Vi er nemlig i Norge når han blir 3, og når vi kommer hjem igjen har Anton og Andres bursdag rett etterpå. Han fikk Flexi-Trax av Mamma, Far, Farmor og Farfar, og så mange biler at nesten alle barna kunne prøve hver sin..



Han sa flere ganger at det var nok gaver, men han hadde allikevel lyst til å åpne alle han fikk..

Det ble litt fullt og kaotisk i vår lille stue, men heldigvis var det nok opphold til at vi kunne gå ut, sånn som vi hadde planlagt.

Mamma og Far visste nemlig godt at Samuel skulle få løpehjul av Oldemor

og både sykkel og trehjulsykkel av Bestefar og Kjellfrid!

Og så var det jo fint at han kunne få prøve dem med det samme! Vi lurte litt på om det kom til å bli litt for mye for ham på en gang, men så tenkte vi at hvis han fikk alle, så kunne de andre få sjangsen til å prøve dem han ikke kjørte på selv. Og det fikk de! Her er Anton i sving på trehjulsykkelen.


Og siden Sofie Louise fikk trehjulsykkel og scooter til sin bursdag, og vi hadde en traktor fra før, så hadde alle barna noe de kunne kjøre på ned den akkurat passe bratte bakken i bakgården!

Mamma klarte ikke å bestemme seg for hva slags kake hun skulle lage, så det ble en med alle Samuels favorittfigurer (for tiden.. Neste måned er det sikkert noen andre..) Vi var litt spente på hvordan fordelingen av de seks figurene til de seks barna kom til å foregå, men alle fikk den de helst ville ha, så de var veldig fornøyde!


Samuel har tatt et jafs av bilen til Postmann Per (Pat på norsk, man det syns han er helt feil!)

Anton spiste Bamse så fort at Mamma ikke rakk å ta bilde av det en gang!


Alberte har spist hodet og beina til Kylling, og gleder seg til magen! Alberte var her uten foreldre, så vi lurer på hva tante Camilla og onkel Hans tenkte da hun kom hjem og fortalte at hun hadde Kylling i magen!


Camille har spist så mye av Elias at han nok ville synke hvis han skulle settes på vannet..


Andrea har ikke så mye igjen av Pingu.


Sofie fikk bare den figuren som var igjen da de andre hadde valgt, men det er ganske sannsynlig at hun ville ha valgt Lynet McQueen hvis hun fikk velge selv. Hun var i hvert fall strålende fornøyd med en bil som kunne spises!

Det er flere bilder av kaken på Jofrids Prosjekter

No comments:

Post a Comment