Wednesday, October 22, 2008

3-årsdag! (Den orntlige!)


Så kom endelig dagen Samuel André har ventet så lenge på! Han syns det var stor stas å bli "vekket" av Mamma og Mormor med sang, kake med lys, ballonger og gaver.

Sofie Louise syns også det var spennende med noe nytt, og hun ble enda mer fornøyd da hun fikk gaver av både Mamma og Far og Mormor..


Samuel fikk blant annet tre Elias-filmer av Mormor. Hvis du syns han ser ivrig ut mens han kikker på coveret, skulle du bare se ham se filmen!


Det var stor ståhei og glede over at stua var fylt med ballonger.. De to gullklumpene hadde veldig mye glede av hverandre på hele turen. Fordi Samuel ikke var i barnehagen, ble det mye mer interessant å leke med Sofie, og så opparbeidet han ikke masse frustrasjoner i løpet av dagen som han hadde behov for å øse ut over Sofie om ettermiddagen. (Det gjør han nemlig en del hjemme..)
Samuel syns det var litt merkelig at det ikke skulle komme noen på hans alder til bursdagsselskapet.. Det hadde det jo vært i bursdagen i Danmark, så skulle det jo være det nå også? Men da han fikk forklart det med norske og danske søskenbarn osv. og forsonet seg med tanken, så hadde han det veldig gøy allikevel! Han får jo veldig mye oppmerksomhet når han er den eneste som er så mye mindre enn de andre!

Hilde Marie så også ut til å ha det fint..

Hun og Ingrid satt på hver sin side av Samuel, og hadde ingenting imot å gi masse oppmerksomhet..


Tante Lillian og gutta boyz koste seg i barneselskap. Lenge siden sist..

1 comment:

  1. Mormor er litt sent ute med kommentar her. Men : Bedre sent enn aldri! Kjempekjekt at du kunne feire dagen din hos Mormor, Samuel!! Du er en skikkelig god gutt, og jammen greide du så fint å slutte med tutt - på dagen!

    ReplyDelete